اظهارنامه عدم تمکین را گم کرده ام، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۹۰ #58414726

سلام
خانوم من قهر کرده رفته خونه پدرش اظهارنامه دادم برای تمکین ولی اظهارنامه رو گم کردم.
از کجا میتونم اظهارنامه رو تهیه کنم؟
خانومم رفته درخواست نفقه کرده ولی من ده نفر فرستادم دنبالش نیومده گفته میام ولی نیومده با توجه به همه اینا.
آیا من محکوم به پرداخت نفقه میشم یا نه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید دعوای الزام به تمکین مطرح نمایید و در صورت اثبات مسئولیتی برای پرداخت نفقه نخواهید داشت و همچنین به دفتر خدمات قضایی مراجعه کید و احتمالا با دادن اطلاعات شخصی امکان گرفتن نسخه اظهارنامه را داشته باشید و البته نتیجه ابلاغ انرا نیز وصول نمایید

با سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و گواهی ابلاغ اظهارنامه را دریافت نمایید. ضمن اینکه صرف داشتن اظهارنامه تمکین بدون طرح دادخواست اصلی الزام به تمکین و محکوم نمودن ایشان از پرداخت نفقه نمیتوانید امتناع کنید.

میتوانید اظهارنامه را مجدد از دفتر خدمات قضایی دریافت نمایید در سیستم موجود است

سلام.از همان دفتر خدمات الکترونیک قضایی مجدد پرینت اظهارنامه و ابلاغش را دریافت کنید.بعید است به پرداخت نفقه محکوم شوید

شما نیاز به اظهارنامه ندارید و بابت اثبات عدم تمکین ایشان می توانید به شهادت شهودتان استناد نمایید.