اداره کار حتی یک ابلاغ نمی فرسته که ایشان بیان در اداره کار حاضر شوند، چه کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۸۱ #58409439

با سلام
خواهر من از سال ۷۹ تا پارسال در یک مطلب دندانپزشکی و پیش همان دکتر کار می کرد که بعد از شیوع کرونا ایشان کارش را کم کرد و تازه کارش را از خرداد شروع کرد و همان موقع هم به خواهرم گفت نیازی بهش نداره که با مراجعه به اداره کار و بر و بیا تا همین امروز هم تکلیف را مشخص نکرده اند و اعلام می کنند برای بیمه بیکاری دیر اقدام کرده اید این در حالی است که فروردین و اردیبهشت مطلب های دندانپزشکی اکثرا بسته بود و دکتر هم کار نمی کرد. نمی دانم چطور باید این مورد را احیا کرد.
ضمنا دکتر خواهر من را از سال ۷۹ تا ۸۳ بیمه نکرده است همه اهالی منطقه دکتر و خواهر من را می شناسند استشهاد جمع کردیم اما دریغ از اینکه اداره کار نگاهی کند خود دکتر اذعان دارد که خواهرم پیشش بوده اما اداره کار حتی یک ابلاغ نمی فرسته که ایشان بیان در اداره کار حاضر شوند و ۷ دی ماه از روی هوا و بدون تشکیل حتی یک جلسه حکم دادند که ۴ سال بیمه خواهرم بهش تعلق نمی گیره
هیچ فریادرسی نیست اخه چرا عدالتی نیست و اداره کار برای خودش هر کاری دلش می خواد می کنه و روی هوا حکم میده ما باید چیکار کنیم
ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام اگر نیازی به حضور باشد حتما ابلاغ و طرف مقابل دعوت خواهد شد و همچنین در صورتی که رای علیه شما باشد می توانید اعتراض و تجدیثد نظر خواهی کنید و همچنین در صورتی که کم کاری انجام شده باشد و یا تخلفی از سوی اداره ی کار باشد می توانید به حراست آن اداره اعلام و گزارش کنید موفق و پیروز باشید

با سلام
رای هیاتهای تشخیص پس از ۱۵ روز از تاریخ ابلاغ آن لازم‌الاجرا می‌گردد و در صورتی که ظرف مدت مذکور یکی از طرفین نسبت به‌رای مزبور اعتراض داشته باشد اعتراض خود را کتبا به هیات حل اختلاف تقدیم می‌نماید و رای هیات حل اختلاف پس از صدور قطعی و لازم‌الاجرا‌خواهد بود .

سلام.چنانچه رای که صادر شده از هیات تشخیص اداره کار باشد شما ظرف ۱۵ روز پس از ابلاغ حق اعتراض به رای را دارید که هیات حل اختلاف اداره کار مرجع تجدیدنظر از رای مذکور می‌باشد و اگرچه رای قطعی شده است میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید به نتیجه میرسید.موفق باشید

آرای هیاتهای حل اختلاف اداره کار ظرف سه ماه از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد.

درود بر شما، چنانچه به رای صادره معترض هستید، میتوانید در مهلت مقرر ۱۵ روز پس از ابلاغ به آن اعتراض کنید تا اقدامات مقتضی به عمل آید، لکن در هر مرحله اگر نیاز به حضور طرفین باشد، یقینا به ایشان ابلاغ خواهد شد.

با درود..
متاسفانه در هر مرجعی بعضا خواسته و یا ناخواسته حقوق بعضی ها پایمال می گردد و این قاعده صـرفا در اداره کار نبوده و در مراجع قضایی دیگر نیز وجود دارد..
فاما در خصوص موضوع مطروحه؛ در صورتیکه حکم علیه شما صادر شده، می توانید اعتراض و تجدید نظر خواهی کنید..
طبق ماده ۱۵۹ قانون کار؛ احکام هیات تشخیص اداره کار، ظرف مهلت ۱۵ روز پس از تاریخ ابلاغ به طرفین، قابل اعتـراض و تجدیدنظرخواهی و رسـیدگی مجدد در هیات حل اختلاف می باشند..

با سلام
متاسفانه اداره های کار باتوجه به زیادی حجم پرونده ها و همچنین در پیش گرفتن روند الکترونیکی شدن پرونده ها روند رسیدگی شان بسیار طولانی شده
شما میتوانید با مراجعه حضوری به شعبه ارجاع شده از روند پرونده اطلاع یابید و در صورت عدم همکاری میتوانید به واحد بازرسی هیئت های تشخیص و حل اختلاف اداره کار این موضوع را اطلاع دهید