جزای نقدی بدل از حبس

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۶ #58409025

اگر حبس خودرا به جزای نقدی تبدیل کنم و بپردازم دیگر نیاز نیست ب زندان بروم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرقابل تبدیل باشدمی توانید آن را بپردازید ودیگر به حبس نمی روید

با سلام و احترام
اگر تبدیل شود و آن را بپردازید دیگر به حبس نمی روید

دادگاه باید این تبدیل را در حکم قید کند و الا شخصا اختیاری در این خصوص نخواهید داشت.

اگر مطابق قانون مجازات شود تبدیل به جزای نقدی شود بله با پرداخت جزای نقدی شما به زندان نمی روید

باسلام
در صورت تبدیل مجازات حبس به جزای نقدی و پرداخت آن ، دیگر نیازی به حبس نخواهد بود

سلام خیر نیازی به زندان رفتن نیست، وشما بجای زندادن جزای نقدی را می‌پردازید. موفق باشید.

اگر طبق قانون چنین امکانی وجود داشته باشد ،جای نگرانی وجود ندارد. می توانید پرداخت نمایید.