چطور به طور قانونی میتونم بدون اجازه پدرم ازدواج قانونی کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۰۱۰ #58370399

سلام،دختری هفده ساله هستم که به صورت پنهانی بدون اذن پدر ازدواج موقت کردم و الان بکارتم رو از دست دادم،حالا که دختر نیستم چطور به طور قانونی میتونم بدون اجازه پدرم ازدواج قانونی کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بکارت ازاله شده باشد نیازی به اذن پدر برای ازدواج میس

با سلام با اقرار خود و ارائه گواهی عدم بکارت از پزشک زنان

با گواهی عدم بکارت امکان ازدواج بدون اذن پدر می باشد.

با درود با گواهی عدم بکارت امکان ازدواج بدون اذن پدر وجود دارد

سلام
با شرحی که داده اید نیاز به اجازه ندارید و باکره نبودن شما ا پزشک قانونی باید تایید کند
البته توصیه می شود به هر حال بدون موافقت خانواده خود این کار را انجام ندهید شما الان جوان هستید و متوجه عواقب بعدی موضوع نیستید

باسلام
با اثبات عدم باکره گی با اخذ گواهی از پزشک متخصص ، میتوانید بدون اذن پدر یا جد پدری اقدام به ازدواج نمایید

سلام خانم عزیز شما میتوانید با مردی که قصد ازدواج دارید از دادکاه درخواست اجازه ازدواج بنمایید و دادکاه پس رسیدگی حکم به ازدواج و ثبت با مرد مورد علاقه تان را صادر می نمایند