درمورد مسدود شدن کارت بانکی توسط اداره پلیس پیشگیری از جرائم اینترنتی چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۷ #58365604

با عرض سلام.خدمت شما سروران محترم.
خیلی ممنون میشم بنده رو در مورد سوالم دقیقتر راهنماییربفرمایی.سعی میکنم.کوتاهترش کنم.بنده برادر خانومم .البنه اینم بگم ما ساکن شهرستانیم.برادر خانومم پنج ساله پیس خانومشه.بابت مریضی که داشته.به تهران میبره واسه دکتر.واز اونجایی هم که برادر خانومم اعتیاد شدیدی به مواد مخدر داشته است.واین مسئله هم بخیاله خودش از خانومش پنهان کرده بوده. واز اونجایی هم که خواهر خانومم یکیشون ساکن اسلامشهر تهران هستش.برادر خانومم.چند روزی رو اونجا مهمون بودن.که یه شب ایشون که کارت یارانشون دست این اقا بوده.شب میره بیرون دنبال جنسش که باید مصرف بکنه .واز طرفی هم پولشو نداشته .در نهایت به اون یارو که ساقی مواد بوده.کارت یارانشو به امانت میده بهش تا اونشب کارش را بیوفته.خلاصه اینها دکتر رفتنشون در تهران حدود یکماه طول میکشه.اما سر بیست روز که از گرو گذاشتن کارت یارانه گذشته بوده.پلیس اگاهی شاهپور به برادر خانومم زنگ میزنه .این وقتی میره اونجا میفهمه که کارت رو از یارو گرفتن واون یارو کلاهبرداری کردی.در نهایت از برادر خانومم شناسنامه وکارت ملی میگرن چون وقت اداری گذشته بود بهش میگن برو فردا صبح اینحا باش.که ایشون طبق معمول فرار میکنه.که در نهایتدر شهر خودموندگیر میفته که دوتا شاگی داشته هردو نفر هم خانوم بودن یکی اهل تهران .ودیگری اهل سمیرم اصفهان.وجمعا مبلغ هردو نفر به هشت میلیون نمیرسید .بنده سوالم اینجا ست که وقتی ایشون رو گرفتن برای هر دو نفر شاکی که داشتن جرمشون رو کشیدن.البته برای خانوم تهرانی یازده ماه زندانی کشید.و برای خانوم اصفهانی همونجا دو نفر ادم خیر پیدا شدن و مبلغ کلاهبرداری که شده بود رو به خانوم دادن واز اونجا هم ازاد شد.ولی الان بعد از دو دسال که از محکومیتش گذشته.و فکر نمیکنم واقعا دیگه شاکی داشته باشه.اما همچنان جلوی کارت بانکی که یارنش رو تو اون حساب واریز میکنن مسدود هستش.اگر شما لطف بفرمایید که چرا حساب ایشون رفع مسدودی نمیشه.خیلی ممنون سپاس گذارم اگر بما راهکاری ارایه بفرمایید تا بتونیم واقعا این مشکل رو حل کنیم.البته خودشم میترسه که دنباله که دنبال کاراش بره اگر به بنده وکالت محضری ایا من میتونم دنباله کارش بیوفتم.با تشکر ازراهنمایی هایرشما

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق اجرای احکام تقاضای رفع مسدودی نمایید

سلام .به اجرای احکام مراجعه کنید و درخواست رفع مسدودی دهید...

به شعبه مراجعه و درخواست رفع مسدودی بفرمائید

باسلام و درود به شعبه اجرای احکام مراجعه نموده و درخواست رفع مسدودی مطرح نمایید.

با درود به شعبه مربوطه جهت رفع مسدودی رجوع کنید

با درود به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

با سلام ،در صورت رضایت وی ،بصورت حضوری به شعبه مورد نظرمراجعه و تقاضای رفع مسدودی نمایید. در صورتی که شخصا نمی خواهید مراجعه داشته باشید از طریق وکیل دادگستری اقدام نمایید