میتوان شکایت بر کذب بودن شهادتشان کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۳ #58365217

باسلام
شکایتی از بنده شده، در ""شورای حل اختلاف"" با عنوان مطالبه وجه... (که پرونده سازیه)
اولین جلسه ای که من را خواستن، شهادهای که آمدند را بدون حضور بنده اظهاراتشون گرفته شد و بعد رییس شعبه من را خواستن و بصورت جداگانه با هر دو شاهد مواجه کردند، که شاهد همچین بیانی... داشته اند و شما ایشان را میشناسید؟ من بغیر از یکی که شناختم در حد دو باری بود که اون را در دادگاه یکسال پیش همراه همین فرد شاکی دیده بودم...
و در آخر گفتم شهادتشون را قبول ندارم و صلاحیت ندارند و کذبه،و در آخر صورتجلسه نوشتم فقط اظهارات خودم را قبول دارم
۱.زمان شکایت از شهود چه وقتی ست ایا قبل از تشکیل دادگاه، میتوان شکایت بر کذب بودن شهادتشان کرد یا بعد از حکم نهایی
۲. و اینکه شاهد هم باید ببرم برای شکایت شهادت کذب؟
۳. و فقط دادن اسم شاهدهای که رییس شعبه شورا پرسیدم کافیه؟؟
سپاس

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید در جلسه شما نیز شاهد اگر دارید حاضر نمایید.

سلام وقت بخیر
در صورتی که ادله کافی در خصوص اثبات شهادت کذب ایشان در اختیار دارید می توانید اقدام به طرح شکایت نمایید

بله میتونید با استناد به پرونده و ذکر شماره پرونده و شعبه تحت عنوان شهادت دروغ شکایت کنید

برای اثبات شهادت کذب باید ادله کافی را داشته باشید و قاعدتا بعد از صدور رای برای شکایت اقدام کنید

اگر مبنای رای شورا براساس شهادت شهود صادر شود میتوانی ضمن جرح شهود نسبت به اعتراض بدی

البته شهادت دروغ زمانی قابل پیگیری و مجازات هست ک در دادگاه صالح شهادت ادا شده باشد ک موجب بطلان حکم و تعقیب و مجازات شاهد کاذب خواهد شد

سلام میتوانید به جرم شهادت کذب وواهی شکایت خود رادردفاتر قضایی ثبت نمایید موفق باشید