بدلیل خارج شدن پرونده از آمار شعبه چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۹ #58344335

سلام علیکم
علیه پزشکی شکایت کرده بودم که رای به نفع من مبنی بر پرداخت دیه صادر شد و در دادگاه تجدید نظر هم تایید شد اما بعدا این ابلاغیه آمد که :
پرونده موقتا از آمار شعبه کسر می گردد.
و اکنون حدود سه ماه است نه خبری از پرداخت دیه است نه پیگری.
این به چه معنا است
متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
بعد از صدور رای قطعی در مرحله تجدیدنظر،پرونده به همان شعبه بدوی ارجاع خواهد شد که بعد از آن به مرحله اجرای احکام کیفری دادسرا برود‌.با توجه به اینکه موضوع شما مطالبه دیه و یک حق مالی خصوصی است باید به شعبه بدوی مراجعه و خودتان درخواست صدور اجراییه بکنید.با توجه به این که پزشکان دارای بیمه مسئولیت هستند،از همان محل شرکت بیمه گر پزشک دریافت و به حساب شما واریز خواهد شد.
موفق باشید

عذرخواهی میکنم فراموش کردم بگم اون کسر از آمار شعبه مساله خاصی نیست.یعنی با صدور رای از شمار و تعداد پرونده های جریانی شعبه خارج شده.یعنی همان به شعبه بدوی ارجاع شده پرونده.

سما باید طبق روال پرونده های حقوقی درخواست صدور اجراییه دهید...

پرونده جهت اجرا به اجرای احکام فرستاده شده است اگر با ابلاغ اجرائیه دیه پرداخت نشده باشد می توانید به واحد اجرای احکام کیفری مراجعه نموده و تقاضا نمایید که حساب های بانکی وی توقیف شود تا چنانچه اگر وجوهی در آن حساب موجود باشد به نفع شما توقیف گردد.

درود درخواست صدور اجراییه نمایید تا توسط اجرای احکام دادگستری روند کار شروع گردد

با سلام
پس از قطعیت حکم در دادگاه تجدید نظر شما باید درخواست صدور اجراییه کنید تا پرداخت انجام بشود

با سلام.

حکم شما قطعی شده و نیازمند رسیدگی قضایی نیست. به همین علت از آمار کسر شده است.

با حکم تجدید نظر به شرکت بیمه ای که پزشک شما با آن قرارداد دارد مراجعه نموده و دیه خود را دریافت نمایید. (اسم بیمه در احکام درج شده است)