میشه کاری کرد که خواهر کوچکم هم سهمی ببرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۶ #58265131

باسلام
من پدرم در بستر بیماری به خواهر بزرگم پول داد که بره و خونه بخره و بزنه به نام خودش و خواهر کوچیکم. اما خواهرم سو استفاده کرد و فقط زد به نام خودش. پدرم فوت کرد. هیچ دست نوشته ای هم رد و بدل نشده. ولی مادرم شاهد این قضیه هست.حالا خواهر بزرگم داره مادرم و دو بچه کوچک را از خانه بیرون میکند. من جدا زندگی میکنم. میشه کاری کرد که خواهر کوچکم هم سهمی ببرد

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تحت شرایطی ورثه به عنوان قایم مقام پدر متوفی علیه خواهری که خیانت در امانت کرده میتوانند اقامه شکایت نمایند مشروط به اینکه بقیه ورثه نیز در مرجع قضایی نسبت به این امر شهادت دهند.