آیا شکایت در این شرایط اگر پزشک محکوم نشود برای شاکی عواقبی هم دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۵۲ #58258970

با سلام یکی از نزدیکان بنده که تا حدی فراموشی دارد و ادامه کار و شغل برای او مشکل است برای اینکه بتواند خود را بازنشست کند نزد دکتر روانپزشک می رود و ایشان اعلام می کند که باید بستری شود. پس از اینکه مدتی بستری می‌شود و داروهای تجویز شده آن پزشک را مصرف می کند مشکل او چند برابر می شود و مشکلات روانی دیگر و اضطراب و استرس بیش از حد و فراموشی خیلی بیشتری سراغ او می آید در حدی که به سر او شک می دهند. برای شکایت از این پزشک و ترخیص بیمار (با توجه به اینکه اجازه ملاقات در بخش روانی نمی دهند) چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع قابل طرح در دادسرای ویژه جزایم پزشکی می باشد

با سلام از طریق دادسرای جرایم پزشکی اقدام به شکایت کنید

در نظام پزشکی شکایت کنید.

می بایست گواهی حجر ایشان را دریافت و سپس نسبت به شکایت اقدام نمایید

سلام .از طریق دادسرای پزشکی اقدام فرمایید.

با درود برای دریافت حکم حجر اقدام کنید

با سلام
ابتدا در خصوص محجوریت اقدام کنید.