با چه عنوان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۱۰ #58248094

شخصی با تبانی برادرم از پدرم که بعلت کهولت سنی و داشتن اعتیاد و مریص احوال موقع بستری چند امصا و اثر انگشت انگیزند حالا از دادن وی اقدام به فروش اموال وی با استفاده آرامگاه خودش هیچ اطلاعی موضوع نداشت اگر شکایت کنیم به چه اتهامی اقدام کنیم راهنمای کنید باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می بایست ابتدا حجر پدر را اثبات نموده وسپس جهت ابطال معاملات اقدام نمایید

طبق ماده ۵۹۶ قانون تعزیرات استفاده از ضعف نفس اشخاص و هوی و هوس و حوائج شخصی افراد محجور و غیر رشید، در صورتی که فردی به ضرر و زیان این افراد نوشته یا سندی چه تجاری یا غیر تجاری نظیر: سفته و برات و چک و حواله و قبض و… را بنا به هر طریقی نوشته باشد؛ ضمن جبران خسارت مالی وارد شده به این دسته از افراد مطابق با مجازات جرء سوء استفاده از ضعف نفس اشخاص می بایست به شش ماه تا دو سال حبس و یک تا ده میلیون ریال جریمه نقدی محکوم گردد

با سلام ...با توجه به کسالت و کهولت سن پدر بزرگوارتان و اینکه شما بایستی اثبات کنید حجر ایشان را در صورت اثبات ،وکیل یا قیم یا وصی ایشان جهت شکایت اقدام کند ...

در صورت اثبات حجر پدر امکان ابطال وجود دارد

وقت بخیر حجر پدر و اثبات کنید

باسلام برای شکایت ابتدا باید حجر پدرتان را اثبات و قیم او شوید

مستنداتی که می تواند حجر پدر شما را ثابت نماید ارائه تا اجحافی صورت نگی