آیا میتوانم به استناد اینکه امضا اینجانب به اجبار و تهدید بوده؛ قرارداد فروش را فسخ کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۰۵ #58230275

اینجانب یک واحد از آپارتمانم را به شخصی پیش فروش کرده ام و علی رغم توافق اولیه در مورد قیمت مبلغ کمتری در قولنامه ذکر کرده بود و چون روز قبل از پسرم که دانشجو است بعنوان شاهد امضا گرفته بود، خواستم امضا نکنم ولی مرا تهدید کرد که برای پسرت پرونده درست می کنم و من برای اینکه برای پسرم مشکلی پیش نیاد کوتاه آمدم و قولنامه را امضا کردم و مبلغ قسط باقیمانده را مجدد پول کمتری نسبت به توافق ذکر شد داخل قولنامه آورده بود که من ازش تحویل نگرفتم و ایشان پول به پسرم داده بود و مجدد مرا تهدید کرد که براش امضا کنم که پول کامل پرداخت کرده و گرنه از پسرم شکایت و براش پرونده درست میکند ولی من براش امضا نکردم و ایشان تهدیدش عملی کرده و رفته از پسرم به عنواین مختلف نظیر فحش و.. شکایت کرده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ، ثبات اکراه در معامله سخت است و تنها راه آن فسخ بر مبنای خیارغبن می باشد که آن هم مستلزم آن است که اثبات کنید تازه از قیمت واقعی ملک در زمان فروش اطلاع پیدا کرده اید.

سلام
خیر به این جهت امکان ابطال قرارداد وجود ندارد ...

اثبات اکراه سخت است و نیازمند ادله ای مانند شهادت شهود است .‌همچنین تهدید به انجام عملی مشروع مثل شکایت کردن اکراه محسوب نمی شود. بعید است نتیجه بگیرید

با سلام

تهدید به موضوع نامشروع و غیرقانونی، حسب مورد سبب اکراه یا اجبار بوده و قرارداد را مختل می نماید.

با این حال اثبات آن دشوار است.

این ادعا پذیرفته نمی باشد

با اثبات اجبار در اخذ امضا از شما می توانید ابطال قرارداد را بخواهید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، خیر چنین ادعایی پذیرفته نخواهد شد