آیا زوجه درطلاق توافقی میتواند قبل ازصدورحکم طلاق پشیمان شود وبه مهریه لش رجوع کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۴۳۱ #58224

سلام.توروخدازودتر جوابمو بدید
من و همسرم تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم
البته لازم به ذکراست که همسرم یعنی زوج قبلا دادخاست طلاق دااه و درمرحله معرفی داور عستیم و منتظر رای قاضی برای رای حکم عدم امکان سازش...
این فاصله ما2نفری تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم
اگر من متن دادنامه مذکور امضاکنم که نوشته مهریه ام را بذل و حق رجوع به ما بذل را از خود ساقط مینمایم نسبت به نفقات معوقه و حق الزحمه ایام زندگی ادعائی ندارم.

سوال من از حضورشمااین است

اگر طی روند جلسات مشاوره من پشیمان بشم..البته تا قبل ازصدورحکم طلاق..آیا حق رجوع به مهرم را دارم یاخیر؟
لطفاسریعتر جواب بدید

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه برای طلاق توافقی، توافق کنید ولی مراحل طلاق به پایان نرسد یعنی طلاق توافقی انجام نشده و شما نیز میتوانید برای مطالبه مهریه خود اقدام کنید.