مجازات تهدید به ضرب و جرح با قفل فرمان چیست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۹۳۱ #58222859

در شکایتی که از من شده است با موضوع تهدید به ضرب و جرح با قفل فرمان که در این جریان من با عجله قفل فرمان را از ماشین برداشتم و بسرعت داخل منزل شدم، فردی که از بنده شکایت کردند، در ان لحظه خارج از منزل بود و من بعد بدون قفل فرمان از منزل خارج شدم. حال با استفاده از فیلم دوربین مدار بسته و شهادت شهود، دادسرا قرار جلب به دادرسی برای تهدید به ضرب و جرح با قفل فرمان را صادر کرده است

مجازات تهدید به ضرب و جرح با قفل فرمان چیست؟

چگونه میتوانم از خود در دادگاه دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مجازات تهدید حبس می باشد قابلیت تبدیل به جزای نقدی می باشد.

باسلام بستگی خواهد داشت ممکن است به حبس یا جزای نقدی محکوم شوید.بهتراست در دادگاه دفاعیات جامع تری ارائه نمایید.

بنام خدا،مجازات تهدید حبس است که امکان تبدیل آن به جزای نقدی وجود دارد.

با احترام مجازات تهدید حبس است و قابل تبدیل به جزای نقدی است

سوال شما نامفهوم است ولی مجازات آن حبس قابل تبدیل به جزای نقدی

مجازات تهدید حبس است.

درود
شلاق یا حبس دارد.