خیانت در امانت و اقدام به قتل رو چطور میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۸۲ #58222344

سلام
بنده ۴۴سال سن دارم ،پسر هستم به همراه پدر و مادر و خواهر زندگی میکنیم.
بخاطر اختلافی که درسال ۸۴ در مورد انتخاب همسر توسط خودم صورت گرفت ،کدورتی بین بنده و خانواده پیش امد ،که طی این سالها در هرصورت به متارکه انجامید،
اما شیطنت و مردم ازاری توسط افراد خانواده در مورد من تا به انجا ادامه پیدا کرد و من دم نزدم که چهار ماه پیش بخاطر مسمومیتی که برایم در منزل اتفاق افتاد راهی بیمارستان شدم و ۱۲ روز بستری شدم،
جدیدا به این نتیجه رسیدم که این موارد توسط خواهر کوچکترم انجام میشه و خیلی خیلی عادیه که این کارهارو در مورد من انجام بده و قبول هم نداره،
ضرر به اموال و لوازم شخصی ایجاد مسمومیت غذایی در موارد بسیار،سرقت اموال شخصی بنده،
درهر صورت میخواستم سریعا اقدام کنم.
لطفا بهترین و سریعترین راه را پیشنهاد بفرمایید.
باتشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست به طرفیت ایشان مستند به ادله شکایت طرح نمایید

سلام
چنانچه دلایل کافی جهت اثبات وجود دارد امکان شکایت و پیگیری وجود دارد

در صورت داشتن دلایل به دادسرای محل وقوع جرم شکایت کنید تا تحقیقات لازم بعمل اید

سلام .باارایه ادله قوی نسبت به طرح شکایت اقدام فرمایید.

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت شکوائیه نمایید.

سلام شکوائیه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید ...

با سلام ،مواردی که عنوان نمودید بایدبا دلایل کافی در محکمه اثبات نمایید