اگر خوانده در وقت مقرر در جلسه دادگاه حاضر نشود، دادگاه مجدد به ایشان فرصت داده و دوباره احضاریه برای ایشان می فرستد یا به پرونده رسیدگی و رای صادر میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۹ #58218195

با سلام و وقت بخیر.بنده در دی ماه سال گذشته علیه شخصی طرح شکایت حقوقی مبنی بر معامله فضولی نمودم اما با توجه به شیوع ویروس کرونا، تشکیل اولین جلسه دادگاه به اواخر خرداد امسال موکول شده و برای خوانده احضاریه صادر شده است.اما خوانده اعلام داشته که در جلسه دادگاه حاضر نمی شد.حال سوال بنده این است اگر خوانده در وقت مقرر در جلسه دادگاه حاضر نشود،دادگاه مجدد به ایشان فرصت داده و دوباره احضاریه برای ایشان می فرستد یا به پرونده رسیدگی و رای صادر میکند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در دعاوی حقوقی عدم حضور طرفین مانع رسیدگی نیست و بنابراین چنانچه خوانده حاضر نشود دادگاه با توجه به دلایل موجود رای مقتضی صادر می نمایند

با سلام‌ اگر ابلاغ واقعی یا قانونی شود و بدون اخذ توضیح از خوانده، دادگاه بتواند رای صادر کند که معمولا اینطور است، احضاریه مجدد ارسال نمی شود‌ و پرونده اماده صدور رای می گردد