آیا در صورت وجود معامله و بیع بین ۲ طرف یکی از طرفین می تواند به جرم کلاهبرداری شکایت کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۹ #58207221

سلام. من مذیر عامل یک شرکت تولیدی هستم. با یک شرکت دیگر قرارداد بستم تا ماهیانه مقدار مشخصی از کالاها را برایم بفروشد. به مدت ۲ سال با یکدیگر کار کردیم کالا تحویل میدادم و او چک میداد و به موقع هم پاس میشد. ناگهان بعد از گذشت مدتی چکها شروع به بر گشت خوردن می کند. و وقتی وجه چکها را مطالبه کردیم از ما به جرم کلاهبرداری شکایت کرده که شما کالای تقلبی به ما تحویل دادی و تامین دلیل رفته گرفته که البته مورد قبول ما نیست. ما در قرداد شرط کرده بودیم که اگر کالایی خراب بود باید ظرف مدت ۲۰ روز به ما عودت داده شود وگرنه دیگر مسئولیتی با ما نیست. از طرف دیگر داد خواست فسخ قرارداد را هم داده. میخواستم ببینم با وجود قرارداد و معامله شکایت کیفری ایشون راه به جایی میبره؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بهتر است دادخواست حقوقی دهید جنبه کیفری ندارد

سلام.با وجود قرارداد وبیع فرض کلاهبرداری متصور نیست.به نظر می رسد موضوع جنبه حقوقی داشته باشد.در کلاهبرداری مانورها وعملیات متقلبانه می بایست وجود داشته باشد حال آنکه در فرض مساله مانورهای متقلبانه وجود نداشت

سلام.با وجود قرارداد وبیع فرض کلاهبرداری متصور نیست.به نظر می رسد موضوع جنبه حقوقی داشته باشد

"با سلام"
موضوع مطروحه شما مصداق کلاهبردای نمیباشد و دادخواست حقوقی میتواند مشکل شما را حل نماید

موضوع اگر به همان شکلی است که در توضیحات خود مرقوم نموده اید فاقد وصف کیفری بوده به هیچ عنوان شامل تعریف کلاهبرداری نیست و باید از طریق طرح دعوی حقوقی پیگیری شود .

موضوع فاقد وصف کیفری است و صرفا از طریق ارائه دادخواست حقوقی قابلیت پیگیری دارد.