آیا بازهم با صلح عمری برای مهریه توقیف میشه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۶۲۹ #58201203

سلام وقت شما بخیر، قبلا خونه کوچکی داشتم و فروختم و الان ۳ماه مستاجریم، بخاطر اختلافات همسرم چندماه مهریه از طریق ثبت اسناد از من گرفت و فعلا موقتالغو کرده، به نظر شما اگر آپارتمان سند دار باوام مسکن بخرم و صلح نامه با خانمم بنویسم آیا خانمم میتونه اون ملک سنددار رو برای مهریه توقیف کنه؟ اگر خودمون در همین خونه اجاره ای باشیم و اون خونه رو بخاطراینکه پولم کم میاد چندسالی بدم رهن و اجاره آیا بازهم با صلح عمری باخانمم برای مهریه توقیف میشه ؟یا میتونه اون خونه رو بفروشه یا بنام دخترم یا بنام کسی از اقوام نزدیکش کنه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .عقد صلح عمری برای همسر مالکیت ایجاد نموده است...

در واقع مالک همسرتان هستند ....

سلام وقت بخیر
ایشان بدلیل صلح عمری مالک میباشند.

با درود در واقع به علت صلح عمری ایشان مالک اند

با صلح عمری به زوجه ایشان مالک تلقی می گردد و بحث توقیف منتفی است.

در این صورت همسرتان مالک میشود و دوباره برای مهری شما را محکوم میکند اما میتوانیددر ازای بذل بخشی از مهریه ملک را به نفع ایشان صلح نمایید.

باسلام واحترام اگر صلح عمری به زوجه تنظیم شود دیگر لازم به توقیف نیست چون مالک زوجه میباشد ولی به طور کلی اگر زوج فقط یه خانه در شان خود داشته باشد چون جز مستثنیات دین میباشد قابل توقیف نیست