بابت تمدید پروانه فعالیت شرکت، آگهی تصمیمات و برگ آخرین تغییرات را چگونه ارائه نماییم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۸ #58173975

با سلام وخسته نباشید
بابت تمدید پروانه فعالیت شرکت با ارائه برگه آخرین تغییرات بسازمان پایانه های حمل و نقل مراجعه نمودم و این سازمان میگوید: باید برگه آخرین تصمیمات هم پیوست باشد؛ به اداره ثبت مراجعه نمودم میگوید اضافه شدن اعضای جدید خارج از شرکاء به هیئت مدیره شامل برگ آخرین تغییرات میباشد و چون سهامداران همچنان همان افراد سابق هستند آگهی تصمیمات سال ۹۱ به قوت خود باقیست و صادر نمیکنیم، حالا سازمان راه میگه، نه، حتما باید برگ تصمیمات جدید را بیاورید که اسم همه اعضای جدید شرکا و غیر شرکاء در آن باشد، چه باید کرد وقتی هر دو میگویند حق با ماست و یکساله هنوز پروانه تمدید نشد؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
آخرین تغییرات شما صورتجلسه مجمع عمومی عادی یا هیات مدیره می باشد. چنانچه تشکیل جلسه نداده اید، صورتجلسه مجمع تنظیم کنید که هم نام شرکا و هم نام نماینده آنها در صورتی که شخص حقوقی هستند در آن قید شده باشد.

بایستی اعلام کنید که تصمیم جدیدی ندارید