رای غیابی دادگاه حقوقی چند روز وقت واخواهی یا اعتراض دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۰ #58149176

سلام اوقات بکام میخواستم بدونم حکم اول دادگاه حقوقی که بدون ابلاغ یا اخطار صادر شده باشد چن روز وقت اعتراض دارد و ایا امکان دارد پرونده حقوقی به فرجام خواهی برسد و اگه برسد چند وقت زمان میبره تا پرونده برسی شود ممنون ازلطف بی پایان شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بیست روز برای واخاوهی به دلیل غیابی بودن رای
بیست روز برای اعتراض به رای دادگاه نخستین

با سلام
برای حکم غیابی دادگاه بیست روز فرجه قانونی خواهد داد و نیز همچنین برای تجدید نظر نیز همین بیست روز داده میشود
البته در صورت غیابی بودن هر زمان خوانده مطلع از صدور حکم نمود میتواند واخواهی دهد
اعاده دادرسی یا اعتراض به دیوان بستگی به نوع و موضوع پرونده دارد که ایا امکان اعتراض دارد یا خیر .

فرجه قانونی برای واخواهی بیست روز از زمان ابلاغ (بدون احتساب روز ابلاغ و اجرا) می باشد . ولی خوانده هر زمان که از محتوای رای مطلع شود میتواند مبادرت به واخواهی نماید .

سلام
۲۰ روز برای واخواهی ۲۰ روز برای تجدید نظر اگر امکان تجدید نظر داشته باشد