نهایت حکمی که بهم میدن چیه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۲ #58140795

سلام چند سالی توی سایت شرط بندی بازی میکردم و پولی هم نبردم همشو باختم یه ۷۰ ۸۰ میلیونی باختم. سال پیش دادستانی حسابمو مسدود کرد و الان بعد از یه سال پیام اومده که منتظر ابلاغیه باشید. من تو این یه سال اصن بازی نکردم . میخواستم بدونم نهایت حکمی که بهم میدن چیه؟ شنیدم در بدترین حالت حبس تعزیری درجه شش هست که قابل تبدیل به نقدی هست . میخواستم بدونم ممکنه من به زندان برم ۲۴ سالمه و دانشجو هستم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مجازات حبس و شلاق ولی در صورتیکه سابقه کیف ی نداشته باشید قابل تبدیل به جزایر نقدی می باشد

سلام
مجازات شرط بندی از ۶ماه تا یکسال حبس هست، ولکن حسب توضیحات شما امکان تبدیل به جزای نقدی با تعلیق حکم وجود دارد

با درود. هرچند مجازات شرط بندی از ۶ماه تا یکسال حبس هست، بلحاظ اینکه ادامه نداده اید و فاقد سابقه کیفری باشید قابل تبدیل به جزای نقدی با تعلیق حکم وجود دارد

با سلام
یک تا شش ماه حبس و یا تا هفتاد و چهار ضربه شلاق
البته قابلیت تبدیل و تخفیف و یا تعلیق مجازات وجود دارد.

باسلام و احترام ، بستگی به چند عامل دارد که حتما نیازمند مشاوره و اینکه تحت چه عنوان مجرمانه ای تحت تعقیب قرار گرفته باشید دارد ،بنابراین منتظر ابلاغ باشید و بعد از ابلاغ حتما مشاوره بشید. چون اطلاعاتی که الان دادید برای تصمیم راجع به اینکه نهایت حکم چیست کافی نیست.

سلام در صورت اعمال حکم حبس با توجه به شرایط شما قابل تبدیل و یا تعلیق می باشد