اگه مردی حاضر به ادامه زندگی نباشد و از طرفی هم نخواهد که هیچ حق و حقوقی اعم از مهریه و نفقه به همسرش بدهد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۷ #58121598

از وکلای محترم و عالم خواهش میکنم که بنده رو معرفی فرمایید
دوسالی هست که همسرم بیکار و بی پول بوده و هیچ تلاشی برای زندگی و مخارج خانه نمیکرده و بنده هم همجوره درک کرده و همراهیشون کردم. ولی متاسفانه با زور و فحاش و بی احترامی من را از خانه بیرون کرده(و هیچ مدرکی برای اثباتش مثل صورتجلسه ندارم) و ۶ ماه هست که منزل پدرم هستم. حتی برای برگشت دوباره به زندگی مشترک خانواده ام و خودم تلاش کردم ولی همسرم قبول نکرده و محبورم کرده که اگه میخوایی برگردی باید مهرت رو ببخشی و منم به جاش حق طلاق رو بهت میدم. در حالی که بنده نه ادعای مهریه و نه طلاق کردم.
و خودش هم نه طلاقم میده و نه حاضر به سازش هست فقط میگه دیگه حاضر نیستم با تو زیر یک سقف باشم!! من باید چه کنم؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ضمن ارائه ی دادخواست مبنی بر مطالبه تمام حقوق مالی خود ،میتوانید درخواست حسن رفتار ایشان را نمایید.

سلام با توجه به اظهارات شما ایشان اصلا حاضر به زندگی با شما نیست. برای اینکه تحت فشار قرار گیرد بهتر است مهریه و نفقه خود مطالبه کنید. شاید از این طریق حاضر به طلاق توافقی شود.

سلام
شما میتوانید نسبت به مطالبه مهریه و نفقه اقدام کنید و همچنین دعوای الزام زوج به رعایت حسن معاشرت را تنظیم کنید

شما در وحله اول شکایت ترک انفاق را انجام بدهید بابت بیرون کردنتان از خانه و اینکه نفقه نمی پردازد نیاز به مدرک خاصی هم ندارید ، سپس مهریه و نفقه را مطالبه کنید ، زوج موظف است مهریه و نفقه را بپردازد و برای شما منزلی تهیه کند به هیچ عنوان هم چیزی را نبخشید

سلام
پیشنهاد من اینکه به مراکز مشاوره بروید وباهم سازش کنید درنوبه اول در نوبه دوم سعی به سازش کنید و به زندگی برگردید چون این نوع مثله نشان ازاین دارد که دوطرف همدیگررادوست دارید که هیچ یک برای طلاق اقدام نکردیه اید