همسر اول بعد از ازدواج مجدد مرد تکلیفش چیست؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۸۹ #58115497

همسر من با حکم دادگاه ازدواج مجدد کرده حالا میخواهم جدا ندارد و باید با همسر دومش در همان‌گونه بمانم تکلیفم چیه تمکین کنم ولی او میگویید توان تامین‌خانه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام زوج موظف و ملزم به فراهم کردن مسکن جدابرای شما می باشد.

درود بر شما ، عنایت داشته باشید که ایشان موظف هستند برای هر زوجه مسکنی مستقل تهیه نمایند.

درود
می توانید تمکین را منوط به تهیه منزل مستقل کنید

دادخواست تقاضای تهیه مسکن مستقل بدهید.

باسلام دادخواست مطالبه مسکن مستقل علیه همسرتون طرح کنیدلیکن نامبرده مسکنی مستقل برای شما تهیه وفراهم نکند حق طلاق برای شما محقق خواهد شد.

همسرتون ملزم به تهیه مسکن جدا براتون هستن

ایشان باید برای هرکدام مسکن مستقل فراهم نماید، و حق وحقوق شما به قوت خود باقیست.