میتونن با ۲ تا شاهد منو محکوم ‌کنن؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۹ #58099469

با سلام.همسرم ۲ سال که خونه رو ترک کرده. پدرشون وکیلن. از من پارسال شکایتی تحت عنوان تهدید به قتل مطرح کردند و ۲ تا شاهد هم آوردن.ولی تو دادگاه کیفری ۲ برائت خوردم.و تجدید نظر هم تایید کرد.بعد از ۶ ماه دومرتبه همون شکایت واهی رو مطرح کردند اینبار با ۲ شاهد دیگه.به نظر شما من چکار باید بکنم؟؟من حکم‌الزام به تمکین ایشون رو هم ‌پارسال گرفتم.

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما استناد کنید به کلاسه پرونده که قرار منع تعقبت داده شده و ایراد جرح شهود را میتوانید داشته باشید و استناد کنید به پرونده حقوقی که الان درحال رسیگی هست مبنی به اینکه این شکوایه یک ادعای واهی جهت تحت فشار قرار دادن بنده جهت صرف نظر از دعوای در حال جریان هست و اینکه برا تصدیق صحت رفتار خود از معتمد محل یک دست خط بگیرین در کل پیشنهاد من اینکه شما بایکی از همکاران در جلسه دادگاه حضور یابین

با سلام
شکایت دوم را با اعتبار امر مختوم ایراد بگیرید. در صورت تمایل برای ازدواج مجدد اقدام کنید

باسلام میتوانید به دعوای ایشان ایراد اعتبار امر مختومه نمایید.

شسما میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

با ارائه آرای صادره در پرونده کیفری با اعتبار امر مختومه پرونده بسته خواهد شد. در خصوص تمکین نیز میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را بدهید

اعتبار امر مختومه دارد
با استناد به ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید