برای رفتن به دفتر طلاق آیا رای دادگاه لازم است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۹۹ #58091787

سلام

مدارک لازم برای اجرای صیغه طلاق کدام است ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی طلاق
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
سردفتر طلاق مکلف است قبل از اجرای صیغه طلاق و ثبت آن، گواهی کتبی دادگاه مبنی بر قطعیت رای و انقضاء مهلت فرجام خواهی یا ابلاغ رای فرجامی را از متقاضی اخذ نماید. در صورت انقضاء مدت اعتبار حکم طلاق، اجرای صیغه طلاق و ثبت آن ممنوع است.
مدارک شناسنامه زوجین ،کارت ملی زوجین ،سند ازدواج ،شهود ،حضور زوجین یا وکلای آنها ،کارت بانکی با موجودی کافی .

برای انجام صیغه طلاق و شناسنامه های طرفین کارت ملی حکم دادگاه و سند ازدواج لازم است

بله دفتر ازدواج بر اساس رای دادگاه نسبت به جاری نمودن صیغه طلاق اقدام خواهد نمود

با سلام بله قطعا رای دادگاه لازم است و همچنین مدارک هویتی زوجین، سند نکاحیه ، نامه پزشکی قانونی .

همچنین گواهی عدم بارداری زوجه

با سلام دادنامه به همراه مهر شعبه .‌عقد نامه . کارت ملی و شناسنامه طرفین.

رای قطعی دادگاه و مدارک شناسایی و سند ازدواج