آیا شهرداری بدون حکم دادگاه میتواند ملکی که حدود ۵۰ سانت اضافه ساخته شده تخریب کند؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۲۷ #58071759

بنده یه ملک دارم که ۷ و نیم متر قانونی هست و حدود ۱ و نیم متر بهش اضافه کردم شده ۹ متر ایا شهرداری بدون حکم قاضی میتواند انرا تخریب کند یا خیر ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام می توانند.

با احترام بله می توانند

با سلام

از طریق کمسیون ماده ۱۰۰ می‌تواند حکم به تخریب دهد

بله، اجرائیات شهرداری راسا میتواند نسبت به تخریب اقدام کند.

بله از طریق کمیسیون ماده ۱۰۰ امکان پذیر است .

با سلام
تخلفات در کمیسیون ماده ۱۰۰بررسی می شود اما در خصوص اضافه بنا معمولا حکم به تخریب صادر می‌شود

یکی از وظایف و اختیارات شهرداری در بحث کنترل شهری ماده ۱۰۰ می باشد که طبق این کمیسیون امکان پذیر است به شرط اینکه ملک طبق نقشه در گستره شهر و قلمرو شهرداری قرار داشته باشد