چطور میتونم سهامداران را براساس سهامشون مجاب به پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۶ #58068002

من از شرکتی ساختمانی سهامی خاص طبق حکم اداره کار طلب دارم و اجراییه صادر شد و استعلام راهور.ثبت املاک و بانک انجام شد ولی متاسفانه هیچی نداره و از قبل کل املاک و لوازم بنام مدیر عامل و یا نایب رییس هیت مدیره (مادر مدیر عامل)میباشد. لطفا راهنمایی کنین چجوری میتونم طلبم را بگیرم. ایا از اگهی اخرین تغییرات بابت افزایش سرمایه شرکت از ۱.۵ میلیاد به ۳.۵ میلیارد تومان که در بانک سفته دادن و این گواهی را گرفتن و پشت سفته را مدیر عامل امضا کرده.میشهاز بانک طلب کرد و استفاده کرد؟ یا با درخواست انحلال شرکت چطور میتونم؟ لطفا یه راه حل پیشنهاد بدین.ضمنا مدیر عامل و رییس هیت مدیره (یک نفر) ۶۰ درصد سهام و نایب رییس (مادر مدیر عامل) ۲۵درصد سهام و دایی مدیر ۱۵ درصد سهام بعنوان عضو هیت مدیره دارند

مشاوره حقوقی انتقال سهام شرکت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از اموال شرکت امکان استیفای حقوق می باشد.

سلام
ابتدا اقدام به شناسایی و توقیف اموال شرکت نمائید
در صورتی که موفق به وصول مطالبات نشدید دادخواست صدور حکم ورشکستگی شرکت را به دلیل عجز از پرداخت دیون مطرح کنید
بدین ترتیب به احتمال خیلی زیاد مدیران شرکت نسبت به پرداخت طلب شما اقدام خواهند نمود

درود
از اموال شرکت امکان استیفای حقوق فراهم است.

وصول بدهی شرکت از اموال شخصی سهامداران ممکن نیست، اما باید توجه داشت شرکت نمیتواند مدعی اعسار باشد و باید اعلام ورشکستگی نماید؛ همچنین اگر برابر استعلامات اموال و سرمایه شرکت کفاف پرداخت بدهی شرکت را نداشته باشد شما نیز میتوانید صدور حکم ورشکستگی را بخواهید و در عملیات تصفیه مطالبات خود را وصول کنید، همچین ممکن است تصمیم و شروع به اجرای این راهکار موجب سازش سهامداران با شما شود.

متاسفانه در قانون برای وصول مطالبات از شخص حقوقی راهی جز شناسایی و توقیف اموال متعلق به شرکت پیش بینی نشده است . هیچ یک از راههای پیشنهادی شما نیز مورد پذیرش قرار نگرفته و قابل اعمال نمی باشد .