شکایت از پزشک چگونه انجام بشه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۳۸ #58054640

همسر بنده دچار حمله قلبی شد وبه درمانگاه مراجعه کردم از انجا فقط گفتند با امبولانس به بیمارستان ارسال شود ودر بیمارستان یافت ابادیک شب تحت نظر بودند تا پزشک معالج ایشان به بنده گفتند فورا باید انژوگرافی انجام شود وله بنده گفتند شش میلیون میتونی جور کنی تا بفرستم بیمارستان بازرگان واونجا بعدازظهر خودم انژیو کنم ما هم بعد ازتایید پزشک که بیمارستان خوبی هستش وهزینه عمل بیشتر از این نمیشه بیمارو منتقل کردیم وهزینه رو جور کردیم وبه بیمارستان واریز کردیم از بدو ورود به بیمارستان با برخورد بد پذیرش وپرسنل اتاق عمل روبرو شدیم همین که همسرم وارد اتاق عمل شد دودقیقه بعد دکترش پرید بیرون وگفت ده میلیون همین الان بریز به حساب بیمارستان رگ خانمت باریک بوده وجواب نداده وباید بالون گذاشته بشه در رگ واز پا انژیو بشه بدون هیچ گونه مساوره قبلی وبعد از عمل همسرم رو به سی سی یو انتقال دادند ومارو بیرون کرون وهمراه هم اجازه ندادند بماند ومن به خانه رسیدم وهمسرم زنگ زد وگفت هرچه پرستارو صدا میکنه جواب نمیده و گفت از دست و پایی که انژیو کرده خونریزی داشته ومن هم از ۱۱۸ شماره بیمارستان وگرفتم ومنو وصل کردن به سی سی یو بیمارستان وبهشون گفتم بی وجدانها شما همراه نگذاشتید واجازه ندادید من با هزینه خودم پرستار بگیرم واز مریضی که از اتاق عمل بیرون اومده اینطور رفتار میکنن بماند وقتی رفتم مریص ومرخص کنم ۲۸ میلیون صورت به من دادن وگفتن باید بدی با کلی ودادو بیدادو همکاری یکی از پرسنل روابط عمومی وگرفتن مقداری سهم از مدد کاری با منت بیست ویک میلین پول دادم ووقتی برای معاینه همسرم وبه مطب شخصی دکتر معالج بردم وقتی کبودی پای همسرم ودید وگفت خانم مرادی چکار کردن یا راه رفتی چرا اینقدر کبوده ودست زد به محل انژیو وخود ایسانعنوان کرد که بعد از عمل اون پرستاری که باید پای خانمم رو فشار میداده که هرچه در محل ضایعه واستند گزاری بوده بیرون بریزه کم فشار داده وکوتاهی کرده حالا ۲۱ میلیون پول دادم ونمیدونم چه بلایی سرم اورون وهمسرم درد شدید داره که به گفته پزشک دوسه روزه میتونه فعالیتش وشروع کنه ولی الان یک هفته هستش ونمیتونه راه بره وبه من گفت اگر ورم پاش کمتر نشد همسرم وببرم بیمارستان جماران تا پاشوزیر دستگاه بزاره وبا فشار دستگاه بیرون بیاد اون ضایعاتی که به جا مونده حالا من گیج وسردر گم لطفا راهنمایی کنید ومن چکار کنم وچطور میتونم از دکتر وبیمارستان شکابت کنم ومهم تر از همه همسرم وچطور میتونم به مسئولی که تخصص داره برسونم که منو راهنمایی کنه ببینم عمل انجام شده درست بوده یا نهدم منونم این بزرگواری رو درحق یک کارگر ساختمانی بدون هیچ گونه بیمه وپشتوانه میکنید سپاسگزارم

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طریق دادسرای جرایم پزشکی اقدام کنید

با درود از طریق دادسرای جرایم پزشکی اقدام کنید

درود درصورت اثبات قصور پزشک می تواند شکایت کرد

سلام.از طریق دادسرای جرایم پزشکی اقدام کنید...

شکایت باید از طریق دفاتر خدمات قضایی در دادسرای رسیدگی به جرائم پزشکی مطرح گردد

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح کنید تا در دادسرای جرائم پزشکی رسیدگی گردد .

شکایت می بایست از طریق دادسرای جرایم پزشکی انجام شود.