تمامی مدارک خودرو را تحویل دادم و هیچ مدرکی دال بر فروش خودرو به صورت وکالتی ندارم؛ چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۰ #58053919

سلام و درود خدمت شما دوستان گرامی
دو ماه گذشته بنده یک دستگاه خودرو را به صورت وکالتی به شخصی ناشناس با مهلت دو ماهه فروختم که شخص مذکور پس از پایان مهلت تعویض پلاک نکرده و ممانعت میکند. بنده تمامی مدارک خودرو را به وی تحویل دادم و در حال حاضر هیچ گونه مدرکی دال بر فروش خودرو به صورت وکالتی ندارم، از شما خواهشمندم بنده را برای نحوه اثبات ادعای خود و ثبت دادخواست راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با رونوشت وکالتنامه
الزام به فک پلاک نمایید

برای اثبات فروش خودرو علاوه بر رونوشت وکالت نامه می توانید استشهادیه ای نیز تهیه و پیوست دادخواست بنمایید.

برای دادخواست الزام به فک پلاک خودرو به همراه رونوشت وکالت نامه اقدام کنید.

با در داشتن مدارک هویتی میتوانید از دفتر خانه رونوشت وکالت را بگیرید و منظور خود را از دادخواست نیز مشخص کنید برای مطالبه ثمن میخواهید یا فسخ معامله