هرکس میتونه به صرف طلب دست به اینکار بزنه؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۸۲۹ #58034050

با سلام واحترام
شخصی از بنده طلب کار هست وبا توجه به اوضاع نابسامان مالی نتوانستم پولش رابدم وایشان دا خواست حقوقی داده ..
علاوه بر ان خودش وخانمش امدند دونه دونه همسایها را در زدند وبه من عنوان کلاهبردار ودزد زدند
یک مرتبه امدند در خونه فحاشی نمودند..
سوالم اینه ایا ایشان مرتکب جرم شده؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ایشان به جرم افترا مرتکب شده اند.

سلام
شما می توانید تحت عنوان افترا و توهین از ایشان شکایت نمایید

تحت عنوان تهدید و توهین می توانید شکایت کنید.

با احترام میتوانید به جرم توهین و افترا شکایت نمایید

صرف طلب از کسی مجوز هتک حیثیت و عابری مدیون نیست.از این رو میتوانید علیه وی شکایت و ادله را شهادت شهود اعلام کنید.

نسبت به توهین،فحاشی ،افترا می توانید شکایت مطرح نمایید البته طرح هر دعوا مستلزم اثبات آن نیز می باشد

باسلام
وقت شمابخیر،می توانیدباتنظیم وثبت شکواییه ازطرق دفترخدمات الکترونیک قضایی مبادرت به ثبت شکواییه تحت عنوان جرایم توهین وافترانمایید ودرصورتی که ملائت مالی برای پرداخت دین خویش راندارید دادخواست اعسار وتقسیط محکوم به رابدهید.