ایا گزارش مامور کلانتری برای طلاق مدرک حساب می اید؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۴۴ #58028229

سلام داماد ما مورخ ۲ اذر برای من چاقو کشیده و گلو بنده را خفه کرده و به من سیلی زده و فحاشی رکیک کرده ایا با داشتن برگه گزارش مامور کلانتری و تایید حرف های من توسط مامور کلانتری در گزارش .اگر روزی خواهر بنده بخواهد از داماد ما طلاق بگیرد برگه گزارش مامور مدرک برای قاضی محسوب میشود که این اقا مشکل عصبی و چاقو کش و.. هستند؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با عنوان قرینه قابل استناد است و حدود اعتبار آن بستگی به نظر قاضی دارد
زوجه برای طلاق می بایست عسر و حرج خود را اثبات نماید

با سلام،می توانددر پیوست مدارک این برگه را هم بگذارد اما برای طلاق باید عسر و حرج خود را در زندگی با همسرش اثبات نماید.

با سلام
به فرض اثبات و صدور حکم قطعی محکومیت مرتکب، ادله ای برای اثبات عسر و حرج زوجه نمیتواند باشد

سلام
تا حکم قطعی در این خصوص صادر نشود، در طلاق تاثیری نخواهد داشت.

باسلام استناد در قالب قرینه ممکن می باشد.

باسلام
می‌تواند جز قرینه باشد

با درود امکان استناد در قالب قرینه وجود دارد .