آیا میتواند مانع دادن حضانت فرزندم بشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۹۱ #58000156

چهار ماه دگیه پسرم ۷ ساله میشود اما همسرم میگه بچه رو بمن نمیده

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدائا اظهارنامه ارسال کنید. ‌

با درود خیر
حضانت تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

حضانت اساسا طبق قانون تا ۷ سالگی با مادر و بعد از آن با پدر است. اما مواردی وجود دارد که دادگاه با وجود آنها بر خلاف اصل می تواند حضانت را با تمسک به مصلحت، به دیگری بسپارد.

با سلام
همانطور که اظهار فرمودید حضانت بعد از هفت سالگی با پدر میباشدالبته مصلحت طفل را در نظر میگیرند
شما با اظهارنامه خواسته خود را بیان نمایید
درصورت امتناع میتوانید هم کیفری و هم حقوقی اقدام مقتضی را به عمل آورید.

با سلام
حضانت پسر لغایت ۷ سالگی قمری با مادر است لیکن لغایت ۱۵ سال قمری حضانت پسر بر عهده ی پدر میباشد

سلام و درود
میتونید اظهارنامه بدید و سپس دادخواست از طریق دفتر خدمات قضایی

با سلام هم از بعد حقوقی طرح دادخواست امکان پذیر است و هم از بعد کیفری این امتناع میتواند وجهه کیفری داشته باشد.