به من اتهام جرح با چاقو شده است، و قرار جلب به دادرسی صادر شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۲ #57941705

با سلام
چند وقت پیش من منزل پدرم مهمان بودم یک کامیون حمل اثاثیه به دلیل عرض کم به ماشین اینجانب خسارت وارد نمود. کارگران کامیون زیر بار خسارت نرفتند و قبل از اینکه ما فرصتی پیدا کنیم که به پلیس زنگ بزنیم فضا را به سمت درگیری بردند. یکی از کارگران چماقی از داخل کامیون برداشته و به سمت من و پدرم حمله ور شد و شروع به فحاشی ناموسی نمود. من پدرم را از صحنه دور نمودم. در این حین که چند تن از اهالی محل با نامبردگان به دلیل فحاشی درگیر شده بودند، یکی از آنها به بهانه دفاع از نوامیس محل به کارگران حمله نموده و یکی از کارگران را با چاقو از ناحیه دست مجروح نمود. و از محل متواری شد. پس از آمدن پلیس نامبرده به دلیل اینکه شخص ضارب از دوستان صاحب بار بود، با تحریک صاحب بار از من شکایت واهی مطرح نمود که من او را با چاقو زده ام و کارگران همراه وی نیز او را تایید کردند. در حالی که خودشان هم می دانستند چه کسی وی را زده است. من بازداشت شدم و پس از مراجعه به دادسرا فعلا با قرار کفالت آزاد شده ام. بازپرس دو بار دستور تحقیقات محلی داد و دو سه نفر از اهالی محل شرح ما وقع را در تحقیقات اظهار داشتند. همچنین استشهادیه محلی تنظیم نمودم که ۶ یا ۷ نفر امضا نمودند و شهادت دادند که من در درگیری حضور نداشته ام و چاقو یا سلاح دیگری هم نداشته ام و نامبرده را من نزده ام. بازپرس در ادامه دستور جلب شخص ضارب را صادر و در تحقیقات محلی مجدد اهالی گفتند که من در درگیری حضور نداشته ام. به دلیل انکار ضارب و اصرار شاکی به شکایت ازمن، بدون هیچگونه توجهی به تحقیقات محلی و استشهادیه محلی و حتی بدون دعوت از اهالی و شاهدین برای استماع اظهارات ایشان، برای نامبرده قرار منع تعقیب صادر و برای من قرار جلب دادرسی صادر شد. ضمن اینکه تنها سه نفر کارگران همراه شاکی ادعا نموده اند که من او را زده ام و هیچکس از اهالی محل ادعای آنها را تایید ننموده است. خود او نیز در کلانتری با تاکید و صراحت از من شکایت کرد. ولی در بازپرسی اظهار داشت من ندیده ام که چه کسی مرا زده است و همکارانم می گویند ایشان زده است.
خواهشمندم مرا راهنمایی کنید که از لحاظ قانونی چه کاری باید انجام دهم؟
من شخصی آبرودار و کارمند دولت هستم که ۲۲ سال سابقه کار دارم. من نه اهل این حرفها هستم و خدا شاهد است که به خاطر فرار از دادن خسارت و اینکه شخص ضارب که از دوستانشان است گرفتار نشود، این قضیه را برای من پاپوش کردند و در یک مخمصه گرفتار شدم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی از خود دفاع موثر نمایید

سلام
به نظر عدم توجه قاضی به ادله جمع آوری شده در مرحله تحقیقات موجب چنین امری شده است
به نظر با توجه به اظهار شاکی و همچنین ادله موجود در پرونده و نیز در صورت امکان با استناد به فیلم دوربین های احتمالی موجود در محل، اقدام به تنظیم لایحه ای مناسب و قوی جهت ارائه به دادگاه نمایید.

با سلام - تحقیقات محلی واظهارات شهود یکی از ادله اثبات دعوا میباشد وبازپرس نمیتواند از آن سرپیچی کند واحتمالا اهالی پیش شما این طور اظهار مینمایند ولی در محضر دادگاه شاید طور دیگری شهادت دهند این نکته نیز بسیار مهم است وچه بسا علم قاضی نیز در این قضیه بسیار مهم است

باسلام ووقت بخیر
درحال حاضر ادله شاکی برای محکومیت شما کافی بوده که قرار جلب به دادرسی صادرشده . علی ایحال میتوانید دفاعیات خودرا دردادگاه مطرح کنید

سلام
شما حتما در جلسه رسیدگی که در دادگاه کیفری دو تشکیل میشه شرکت کنید وگرنه محکوم به حبس و دیه هستین چون سلاح سرد همراه ضارب بوده است.
در جلسه رسیدگی به شهادت شهود و گزارش تحقیقات محلی استناد کنید و به رای بازپرسی مبنی براینکه شهود شاکی را پذیرفته اما شهود معارض شما رو قبول نکرده در جلسه رسیدگی حاضر شوند لذا درخواست استماع شهادت شهود را حتما در جلسه رسیدگی عنوان کنید زیرا تنها دلیل شما شهادت دو شاهد مرد است و ضمنا ضارب را معرفی نمایید و شهود هم معرفی نمایند او را