دخالت در امور همسایه قابل پیگیری قانونی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #57934103

سلام مادر من جلوی در ایستاده بود و با هیچ کس هیچ کاری نداشت که یک دفعه همسایه اومد با لحنی خشن به مادرم گفت برای چه از صبح تا شیب جلوی در ایستاده ای و ...
همسایه هم مجرد بود
به پلیس هم زنگ زدیم و اومد صورت جلسه کرد آیا ادامه بدیم به جایی میرسیم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به گزارش مرجع انتظامی و الفاظ استفاده شده از طرف مقابل و اگر شاهدی دارید میتوانید اثبات کنید که طرف مقابل جرم انجام داده و طرف مقابل مجازات به حبس و جزای نقدی میگردد

اخذ نتیجه بستگی به اصل موضوع و ماهیت گزارش پلیس دارد . همسایه شما حتی در صورت احراز جرم ، محکوم به پرداخت مبلغی جزای نقدی خواهد شد .