صدور رای عدم صلاحیت در دادگاه عدم تمکین به چه معناست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۳۰۷ #57933885

من زوجه هستم و رای عدم صلاحیت در دادگاه تمکین برای من صادر شد؟
میخواستم بدونم به چه معناست و چه مزایایی برای من ( زوجه ) دارد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرونده شما به دادگاه صالح ارسال و در آن دادگاه موضوع مجددا مورد بررسی قرار می گیرد

با درود دعوا باید در مرجع صلاحیت دار طرح شود

باسلام یعنی دادگاه رسیدگی کننده صلاحیت رسیدگی به دعوا را ندارد و زوج بایستی در دادگاه صلاحیتدار اقامه دعوا نماید و هیچ سودی برای طرفین ندارد.

مطابق قانون کلیه دعاوی مربوط به امور خانواده باید در دادگاه محل زندگی مشترک طرح و رسیدگی شود و فقط برای زوجه امکان طرح دعوا در دادگاههای محل اقامت موقت به رسمیت شناخته شده است . در موضوع سئوال احتمالا زوج در دادگاهی غیر از محل زندگی مشترک اقامه دعوی نموده و به همین جهت قرار عدم صلاحیت صادر شده است .

عدم صلاحیت بدیم معناست که دادگاهی که درآن دعوا مطرح گردیده صلاحیت رسیدگی به موضوع را ندارد و پرونده را به دادگاه صالح ارسال می نماید.در کل در صورت اثبات عدم تمکین از سوی زوجه ؛ایشان ناشزه محسوب می شود و نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد.

سلام وقت بخیر
قرار عدم صلاحیت به معنای آن است که دادگاه مزبور صلاحیت رسیدگی به پرونده را ندارد و خود دادگاه با صدور این قرار پرونده را به دادگاه صالح ارسال می کند.

مزایای خاصی ندارد بلکه پرونده شما به دادگاه صالح ارسال و در آن دادگاه موضوع مورد بررسی قرار می گیرد.