آیا دادخواست تمکین اگر صوری باشد و به قصد فرار از مجازات ترک انفاق باشد رد میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۸۹ #57933356

سلام ، زوج دوسال هست که ترک انفاق کرده و مسکن جهت ادامه زندگی مشترک تهیه نمیکند و دادخواست تمکین او به جهت فراهم نکردن مسکن رد شده ، و محکوم به پرداخت نفقه نیز شده ، اما تا الان یک ریال پرداخت نکرده ، و علاوه بر ان الان یک سال هست که بدون اجازه زوجه اول و بدون اجازه دادگاه اقدام به ازواج مجدد کرده و الان زوجه اول شکایت ترک انفاق مطرح کرده ، و زوج به خاطر فرار از مجازات ترک انفاق یک هفته بعد از شکایت زوجه ، دادخواست تمکین داده ، حالا آیا امکان رد شدن دادخواست تمکین او وجود دارد ؟؟؟ ، چرا که عملا دادخواست او صوری بوده و به قصد آزار زوجه و فرار از مجازات ترک انفاق بوده .

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام چنانچه منزل مناسبی نداشته باشید تمکین شما رد

با درود بایستی منزلی متناسب زوج فراهم نموده تا درخواست تمکین شما قبول شود

سلام و وقت بخیر.
برای این دعوای تمکین جدید نیز باید زوج منزل و وسائل لازم برای زندگی را مهیا کند و تشخیص این مورد با بررسی و ملاحظه مددکار اجتماعی خواهد بود.در خصوص نفقه، شما نفقه معوقه را میتونید دادخواست حقوقی بدید و اگر پرداخت نکرد اموال ایشون را توقیف یا دستور جلبش را دریافت کنید.به علاوه با توجه به عدم پرداخت نفقه که رای قطعی دارید و ازدواج مجدد ایشون،شروط ضمن عقد حاصل شده و میتونید تقاضای طلاق کنید.
موفق باشید

سلام و درود
زوج می بایست نسبت به فراهم کردن مسکن و دادن نفقه اقدام نماید ، در خصوص ازدواج مجدد زوج بدون اجازه همسر اول ، این حق برای شما محفوظ است یا خود درخواست طلاق بدهید و یا درخواست ابطال عقد زوج دوم را بدهید و از دفترخانه ی که نسبت به ثبت آن اقدام نموده طرح شکایت کنید .

با سلام
زوج برای اینکه بتواند پیروز دعوای تمکین باشد باید حتما منزلی در شان زوجه و اسباب البیت مناسب برای زندگی تهیه کند در غیر اینضورت دعوای تمکین وی رد خواهد شد از باب نفقه هم می توانید هم نفقه معوقه را دریافت و هم نفقه حال را و از باب ازدواج مجدد هم برایتان حق طلاق ایجاد می شود

با درود باید تمکین نمایید اگر مقدمات فراهم است
لکن مطابق با آنچه در سوال آمده است امکان طلاق برای زوجه وجود دارد

سلام در صورت اثبات واقعی نبودن خواسته زوج و استفاده از تبعات تمکین در طرح دعوا امکان رد شدن دعوی هست در غیر اینصورت در مرحله اجرا چنانچه مسکن مستقل فراهم نشود ضرری تز بابت طرح دعوا تمکین‌متوجه شما نخواهد بود و پرونده مختومه خواهد شد