آیا خودروی که شکایت سیستمی پلاک وغیرقابل نقل وانتقال است می‌توان خلافی خودرو را پرداخت کرده باشد واز پارکینگ با استفاده از سند وکالت تفویض مجعول آزاد کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۹ #57931972

در چنین وضعیتی خودرو که توسط مامورین راهور به پارکینگ انتقال داده شده است و توقیف فیزیکی شده است وآیا خودروی که شکایت سیستمی پلاک وغیرقابل نقل وانتقال است می‌توان خلافی خودرو را پرداخت کرده باشد واز پارکینگ با استفاده از سند وکالت تفویض مجعول که متصرف در دادگاه اثبات مالکیت نسبت به سند مجعول استنادی نکرده است آزاد کند

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که سند مجعول باشد خیر

با سلام
با سند مجعول امکان ندارد و حتی ممکن است تحت تعقیب کیفری قراربگیرید .

باسلام
باسند مجعول خیر

سلام
امکان پرداخت خلافی جود دارد اما امکان اخراج ان با سند مجعول بعید است