آیا بدون مدرک هم میتونه شکایت کنه؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۷۰۱ #57931451

سلام و خسته نباشید.من زوجه الان ۳ماهه از همسرم جدا شدم و الان همسرم از من شکایت کیفری برای سقط جنین انجام داده.در صورتی که اصلا بچه ای وجود نداشته که من سقط کنم و تهمت میزنه که ابروی منو ببره.چطوری باید تو دادگاه از خودم دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی سقط جنین
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت نبود ادله ی کافی شکایت رد میشود. اما اثبات ادعا بر عهده ی ایشان است

برای اثبات ادعایش دلیل نیاز دارد و پزشکی قانونی به سادگی متوجه واقعیت می شود .

سلام
باراثبات این ادعابه عهده ی زوج است ایشان بایدمدارک جهت اثبات ارائه کنند

با سلام ادعایش را باید با مدرک و دلیل اثبات کند در غیر اینصورت شکایت رد میشود شما فقط انکار کنید کافی است.نگران نباشید.

درود
در صورتیکه شاکی جهت اثبات ادعایش قادر به ارایه دلیل و مدرک نباشد ادعایش پذیرفته نمی شود .

درود
به پزشکی قانونی ارجاع می شوید اگر سقطی نباشد قابل تشخیص است.

سلام. سلام طبق البینه علی المدعی کسی که ادعایی دارد باید آن را با دلیل به اثبات برساند و شما نیازی به ارایه ی دلیل ندارید.