تغییر سن شناسنامه چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۲ #57909699

سلام باتوجه به اسنادی ک تو روستا بدنیا اومدم و والدینی بیسواد داشتم وسابقه فوت فرزند قبل من تو خانواده وجود داشته امکانش هس با دلیل بر اینک شناسنامه فرزند بزرگتر برای من مونده از ۷۰ به ۷۵ تغییر دهم ؟

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان اقامه دعوا درا ین خصوص رادارید و پذیرش ان منوط به ارائه ادله کافی و قوی می باشد

سلام در صورت ادله کافی و محکمه پسند میتوانید

باسلام می بایست حتما دلایل داشته باشید

بله میتوانید نسبت به اصلاح تاریخ تولد اقدام نمایید.

سلام .اگر دلایل کافی ومحکمه پسند هست اقدام کنید...

با سلام،بله با مستندات و مدارک از طریق دادگاه برای صغر سنی اقدام کنید.باید اثبات شود...

با درود.با جمع آوری دلایل و تنظیم استشهادیه محلی مبنی بر ادعای خودت و گواهی پزشکی قانونی بر تعیین سن واقعی ات باید به اداره ثبت احوال مراجعه و تقاضای تغییر و اصلاح تاریخ تولد بدهید اگر امتناع کردند با استناد به مدارک مزبور و نامه ثبت احوال ؛ دادخواست تغییر و اصلاح تاریخ تولد از .... به تاریخ .....تاریخ سند سجلی بشماره سریال ....پیوستی باارجاع به پزشک قانونی به دادگاه محل صدور شناسنامه بطرفیت سازمان ثبت احوال کشور و ثبت احوال شهرتون طرح نمایید