میشه پیگیر باشم ‌که استخدام بشوم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۲۲ #57906043

سلام
من سال ۹۶ ازمون فولاد خراسان قبول شدم مصاحبه رد شدم بعد تکمیل ظرفیت تماس تلفنی گرفتن که اون موقع بدلیل مشکلات خانوادگی نشد برم چند مرحله تکمیل ظرفیت گرفتن تا سال ۹۷.
من بعد یه مدت زنگ زدم به مجتمع که امادگی دارم‌ ولی گفتن نمیشه ...
سوالم اینه که قانونی میشه پیگیر باشم‌که استخدام بشم ضمنا یه نفر از دوستانم که ۹۶ با هم بودیم استعفا داد دو ماه قبل

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر حق شما از بین رفته و دیگه نمیشه به استناد اون قبولی استخدام شد

سلام و درود، با‌توجه به انصراف شخص‌ خودتان از ادامه ی روند در مرحله ی تکمیل ظرفیت ، امکان اقدام قانونی وجود ندارد؛ آرزوی بهروزی.

چون در تکمیل ظرفیت براساس اولویت از افراد ذخیره دعوت به کار میشود و در صورت رد هریک به نفر بعد از آن مراجعه میشود و چون شما تقاضا را رد کرده اید احتمالا به نفرات بعدی اطلاع رسانی شده و نیروی کار مورد نیاز استخدام شده

با سلام
رد درخواست از سوی شما بوده و لذا حتی در صورت اقامه دعوی علیه شرکت ، نتیجه ای نخواهید رسید

دوست عزیز وقتی درخواست شما رد شده پس بنظر میرسد تقدیم دادخواست وگرفتن نتیجه از آن هم بی اثر وبی نتیجه است

باسلام باتوجه به اینکه شما درخواست جهت طی نمودن مراحل قانونی را ردنموده اید و جهت مصاحبه اقدام ننموده اید به نطر می رسد نمیتوان اقدام حقوقب انجام دهیدفقط درصورت نیاز شرکت و موافقت میتوانند شما به کار گمارده شوید.

سلام
با توجه به اینکه که درخواست را خودتان رد کردید، نمی‌توانید علیه شرکت اقدام قانونی کنید.