همسر من میتوانسته که من را در ایران ممنوع الخروج یا ممنوع الورود نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۱ #57896198

باسلام
من ۱۰ سال پیش با همسرم ازدواج کردم ما هر دو افغان هستیم و کارت اقامت ۶ ماه داشتیم بعد از گذشت ۳ ماه از ازدواجمون همسر من مهریه اش را که ۱۱۴ سکه است به اجرا گذاشت و تمکین نداشت تقاضای اعسار دادم و قاضی رای به یک سکه در هر دو ماه داد بعد از آن من به دلیل اوضاع روحی بدی که داشتم تصمیم به ترک از ایران گرفتم و در اروپا پناهنده شدم و کارت اقامت من به دلیل حضور نداشتن من در طرح آمایش بعد سوخت و باطل شد و همسرم تقاضای نفقه کرد بعد از اطلاع ترک من از ایران حالا ملیت اروپا را دارم و میخواهم که پدر و مادرم را در ایران ببینم
حال سئوال من این است که همسر من میتوانسته که من را در ایران ممنوع الخروج یا ممنوع الورود کند
سیستم شناسایی مجرم در فرودگاه چگونه است از روی اسم شناسایی میکنند یا از روی عکس؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کسانی که ممنوع الخروج میشوند :
محکومان کیفری که دوران محکومیت را طی نکرده‌اند یا جهت اجرای حکم متواری هستند.
اشخاص مشمول ماده ۱۷ قانون گذرنامه مصوب ۱۳۵۱
بدهکاران بانکی موضوع لایحه قانونی ممنوعیت خروج بدهکاران بانکی مصوب ۱۳۵۹
بانوانی که برای خروج از کشور رضایت همسر خود را ندارند.
افرادی که در خارج از ایران به خاطر تکدی، ولگردی، سرقت، کلاهبرداری و هر عنوان دیگری دارای سوءشهرت باشند