آیا ابطال این قرارداد را با پیگیری حقوقی از طریق هیئت مدیره جدید باید بخواهم یا فقط باید از دو نفر علی البدل قدیم که قرارداد را بسته اند شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #57887470

باسلام
احتراما در مجتمع مسکونی ما یک هیئت مدیره پس از استعفای ۳ نفر از ۵ نفر مطابق قانون منحل می شود اما پارسال این اتفاق افتاد و ۴ نفر استعفا دادند ولی دو نفر عضو علی البدل روی کار آمده و اختیار امور را به عهده گرفتند و حتی یکی از ملکهای تجاری مجتمع را اجاره دادند. با اینکه در آنوقت بنده طبق اظهارنامه ای به بازرسان متذکر شدم این اقدام غیرقانونی است و هیئت مدیره منحل شده و اقدام دو نفر علی البدل غیرقانونی است اما بازرسان هم اهمیت ندادند و بقیه ساکنان هم بی توجه یا بی اطلاع از قانون صحبتی نکردند. آن دو نفر علی البدل بعد از مدتی از کار کنار رفتند. حال بنده امسال بازرس شده ام و می خواهم ابطال آن قرارداد را به دلیل فضولی درخواست دهم. بنده اظهارنامه ای به هیئت مدیره جدید و قانونی ساختمان داده ام. آیا ابطال این قرارداد را با پیگیری حقوقی از طریق هیئت مدیره جدید باید بخواهم یا فقط باید از دو نفر علی البدل قدیم که قرارداد را بسته اند شکایت نمایم؟ به نظر بنده چون آن دو نفر الان اختیاری در ساختمان ندارند نمی توانند قرارداد را ابطال نمایند و تنها یک جرم در گذشته مرتکب شده اند و برای آن جرم فضولی می شود از آنها شکایت نمود. البته مستاجر مشکلی با ابطال قرارداد ندارد اما دو نفر از اعضای هیئت مدیره جدید مشکل دارند.
باسپاس

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای از بین بردن آثار قراردادهای فضولی و امکان اعاده ی اموال مورد معامله ی فضولی به وضع سابق،نیازمند حکم قضایی هستید،در پرسش شما،اعضای هیات مدیره صلاحیتی در باب ابطال قرارداد ندارند و اگر هم چنین کاری انجام دهند،مستاجر تخلیه نمیکند و باز هم میبایست موضوع را در مراجع قصایی مطرح نمایید.

بهتراست علیه هیات مدیره پیگیری کنید چون مسئول فعلی مصوبات قانونی وغیرقانونی ایشان هستند.وآنها می توانندقراردادفضولی رو فسخ کنند