اگر زن اعتراف کند چه حکمی به زن میدهند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۶۹۳ #57883966

سلام. اگر مردی از زن خودش به جرم رابطه نامشروع شکایت کند

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مجازات رابطه نامشروع مادون زن
ا تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری و در صورتی که ارتباط به حد زنا رسیده باشد با ۴ مرتبه نزد قاضی مرتکب اعلام می شود ( اصل حکم سنگسار است ولی بنا بر مصلحت انجام نمی شود)

با سلام
در صورت اثبات جرم رابطه ی نامشروع ۱ الی ۹۹ ضربه شلاق تعزیری محکوم مینماید

"با سلام"
بستگی به نوع رابطه نامشروع و تشخیص قاضی مجازات متفاوت میباشد

زنا محصنه اعدام زنای غیر محصنه در صورت اثبات صد ضربه شلاق حبس و جرانقدی میباشد

رابطه نامشروع غیر از زنا باشد تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیر دارد، ولی زنا ۱۰۰ ضربه و اگر زنای محصنه باشد اعدام است.

رابطه نامشروع دارای درجات متعددی است که بنا به تعریف و تشخیص دادگاه مجازات های مختلفی تعیین میگردد . نحوه اقرار نیز مهم است ولی اگر منظور شما اثبات زنا باشد به صرف اقرار همسر قابل اثبات نبوده و شرایط اقرار در نزد قاضی و تعداد اقرار باید رعایت شود .

باسلام و احترام . اگر زوجه اعتراف به رابطه نامشروع مادون زنا نماید تا ۹۹ ضربه شلاق و اگر زن با مرد نامحرم دارای رابطه نامشروع (زنا) باشد و زن محضنه باشد و چهاربار نزد قاضی اقرار به زنا نماید و شرایط خارج بودن از احصان را نداشته باشد حکم سنگسار برای زن تعیین می گردد.