آیا در صورت شکایت با توجه به اینکه فحش و ناسزا و تهمت و تهدید در پیامک هاش مشهوده با یک مرتبه احضار به سزای عملش میرسه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۳۲ #57882077

با سلام مزاحم تلفنی دارم که آشناست و مشخصاتش رو هم دارم.یکسال و نیمه که با فحش و تهدید اعصاب و روانم رو به بازی گرفته. آیا در صورت شکایت با توجه به اینکه فحش و ناسزا و تهمت و تهدید در پیامک هاش مشهوده با یک مرتبه احضار به سزای عملش میرسه یا باید ۳ بار دادگاه تشکیل بشه

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید حکم صادر و قطعی شود تا قابل اجرا باشد.

درود بر شما ، با اولین احضار حکم صادر نخواهد شد، چنانچه پس ازتحقیقات مجرمیت ایشان محرز شود، پرونده برای صدور حکم به دادگاه ارجاع خواهد شد.

بادرودوسلام بااحضارواحدحکم صادرنمی شود.

با احترام با یکبار احضار حکم داده نمیشود وتعداد دفعات مراجعه قابل پیش بینی نبوده نیست

ابتدا تحقیقات است و سپس اگر اتهام محرز بود قرار جلب به دادرسی صادر و سپس با کیفرخواست به دادگاه ارجاع خواهد شد تا مجازات تعیین شود.

خیر با یک بار احضار حکم صادر نخواهد شد

متهم بعد از اظهار تفهیم اتهام شده و باقی مراحل رسیدگی برابر قانون ادامه می یابد، همچنین تعداد دفعات مراجعه قابل پیش بینی نبوده و محدود به تعداد خاصی نیست