استعلام سو پیشینه یا استعلام محرمانه کدام ملاک است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۴ #57876857

سلام بر متخصصان ایا ادارات دولتی در زمان استخدام فقط سو پیشینه ای که خود ما برای آن اداره میبریم ملاک است یا اداره خودش نیز به صورت محرمانه از قوه قصاییه استعلام جداگانه میگیرد و تمام سوابق کیفری را بررسی میکند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام متاسفانه همه شرکت ها و ادارات دولتی باارسال فرمی به اداره تشخیص هویت سابقه کیفری را اخذ می نمایند

سلام
موضوع بستگی به اداره مربوطه دارد
در برخی از موارد استعلامهای دیگری جز سوء پیشینه اخذ میشود.

دایره گزینش خودش استعلامات لازم را انجام میدهد و بصورت محرمانه اینکار را انجام می دهد .

سلام، در برخی مشاغل استعلام های محرمانه هم می‌شود