آیا یک شخص مثل مادر می‌تواند همه سهم الارث خود را به احد از فرزندان واگذار کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۶ #57869183

اگر بله نوع عقد چه باید باشد صلح بیع هبه یا چیز دیگر.....
و ایا امکان انجام آن در محضر میباشد یا خیر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بدلیل طولانی بودن توضیحات امکان بیان تمام مطالب در این خصوص وجود ندارد و مناسب تر است که اقدام به مشاوره تلفنی نمایید.
اما بصورت کلی مادر میتواند اموال خود را به فرزندان یا ثالثی منتقل نماید.
نوع عقد نیز بستگی به شرایط موجود دارد.

باسلام
بله اختیار واگذاری سهم الارث وجود دارد از طرق مختلف از جمله دادن وکالت نامه بلاعزل و قید جمله واگذاری سهم الارث در وکالت نامه و همچنین از طریق مبایعه‌نامه .هبه نامه .با صلح نامه .ووصبت نامه امکان پذیر است

هر کسی تا زمانی که در قید حیات است می تواند اموال خود را به هر کسی که بخواهد واگذار کند می شود این عمل را در قالب یک صلح معوض انجام داد احتیاطا صلح معوض باشد معوض معوض