چگونه یک سفته را به اجرا بگذارم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۴ #57865689

یک نفر از من مبلغی قرض گرفته و به ازای آن سفته داده و حالا پولش را پرداخت نمی کند، می خواهم سفته را به اجرا بگذارم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب می بایست در ابتدا سفته را در زمان مقرر واخواست نمایید و بعد از آن برای مطالبه وجه آن اقدام کنید

با سلام
جهت توقیف اموال شخص مدیون ، حتما باید ظرف مدت ۱۰روزه از سررسید سفته ، اقدام به واخواست سفته مورد نظر نمایید و بعد از آن دادخواست مطالبه وجه سفته به انضمام تمامی خسارت تاخیر تادیه و دادرسی را مطرح نمایید

با سلام
برای اینکه شما بتوانید اموال طرف مقابل را توقیف کنید حتما باید ظزف ده روز از سررسید سفته واخواست کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه سفته به انضمام خسارت تاخیر تادیه نمایید
چون سفته از اوراق تجاری هست و احکام خاص خود را دارد

با سلام
در این مورد میتوانید بدوا از طریق دایره واخواست سفته اقدام و بعد از گذشت مواعد مقرر و برگشت واخواست نامه ، نسبت به تقدیم دادخواست در دفتر خدمات قضایی با موضوع مطالبه وجه ، مطالبه خسارات دادرسی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه اقدام نمایید

سلام ابتدا برای اینکه سفته جنبه تجاری را داشته باشد یعنی بتونید تامین خواسته وتاخیر تادیه ان را بگیرید باید بعد از سررسید ان واخواست کنید از طریق بانک و واحد واخواست دادگستری بعد برگشت ابلاغ اعتراض واخواست می تونید ازطریق خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه سفته با انضمام تاخیر تادیه اقدام کنید ولی قبلش می تونید جهت توقیف اموال طرفتان قبلش یا همزمان دادخواست تامین خواسته انجام دهید

ابتدا باید واخواست کنید و بعد دادخواست تنظیم کنید. در صورتی که واخواست نشود مزایای سند تجاری ندارد اما سند مدنی هست

سلام سفته را واخواست و با طرح دادخواست مطالبه وجه سفته به انضمام خسارت تاخیر تادیه و دادرسی با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نو پیگیری نمایید.