چطور ثابت کنم که سفته برای ضمانت بوده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۲۰ #57860

باسلام بابت جبران خسارت ماشین خانمی که تصادف کردم دو فقره سفته پنج میلیون تومانی که کلا ده میلیون میشود به ایشان دادم وچون از اشنایان بوده وطبق قول و قرار بین ما تا یک ماه بعدش باید ماشینی که پراید بود وقیمتش پنج ودویست بود باید به همان مقدار ماشین خسارت میدادم که دادم .. وبعد خریدماشبن که بجاش با رضایت خودشان سمند گرفتن که تفاوت قیمت به عهده خودشان بوده وسفته تابه حال به دلایلی پس داده نشد ,, تا اینکه بعد پنج سال ازتاریخ سررسید در
۱۵/۹/۱۳۹۴ ان خانم سفته را به شوهرش داده وشوهرش شکایت کرده وادعای طلبکاری نموده و شورا هم حکم رابه نفع انها داده است ,,,ایا کاری میتوانم برای اثبات سو استفاده وخیانت انها در امانت بکنم؟؟

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به دلیل اینکه سفته ها بابت خسارت به ایشان داده شده است نه امانت لذا شما ملزم به پرداخت وجه سفته ها خواهید بود و نمیتوانید شکایتی در خصوص خیانت در امانت داشته باشید.