برای تهیه سه جلد کیفری به دادگاه مراجعه خواهم نمود آیا در آن جرم من در سه سال پیش مبنی برجعل عنوان درج خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۵۰۸ #5786

لیسانس مدیریت دارم .ظرف 6 ماه گذشته تمام مراحل استخدام در بخش اداری نیروی انتظامی را پشت سر گذاشتم با موفقیت .در آخر مرا معرفی نمودند به آگاهی جهت سوء پیشینه و سپس باید به دادگاه مراجعه نمایم جهت دریافت سه جلد کیفری
3سال پیش به جرم جعل عنوان توسط آگاهی بازداشت و در دادگاه با پرداخت جریمه نقدی300 هزار تومان وبازداشت موقت 24 ساعته ماجرا فیصله پیدا کرد .اکنون میخواهم بدانم این بازداشت وحکم در سه جلد کیفری من ثبت میشود وهست اگر اینطور هست که کلا بیخیال بشوم وبروم دنبال بدبختی خودم ....؟!!!
آیا راهی برای رفع سوء وجود دارد ؟
سپاسگذارم...

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون محکومیت به جرم جعل باعث سوء پیشینه خواهد شد اما مواردی وجود دارد که با توجه به کم بودن مجازات و عدم سابقه این موارد در استعلامات ذکر نمیگردد لذا پیشنهاد میگردد برای مطلع شدن از این مورد به پلیس به اضافه ۱۰ مراجعه نمایید.

با سلام
طبق قانون محکومیت به جرم جعل باعث سوء پیشینه خواهد شد اما مواردی وجود دارد که با توجه به کم بودن مجازات و عدم سابقه این موارد در استعلامات ذکر نمیگردد لذا پیشنهاد میگردد برای مطلع شدن از این مورد به پلیس به اضافه 10 مراجعه نمایید.
موفق باشید.