آیا پدر آزاد میشود یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۵ #57849454

اگر پدری بدلیل عدم پرداخت نفقه فرزند پسر تا چند سال پس از طلاق به حبس درجه ۶ و فرضا ۶ ماه محکوم شود پس از اتمام دوره ۶ ماهه محکومیت تکلیف نفقه فرزند چه خواهد شد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.سوال شما و بحث محکومیت پدر بابت ترک انفاق کیفری هست؛و ربطی به میزان نفقه حقوقی پسرش ندارد.باید برای مطالبه نفقه اش دادخواست حقوقی به دادگاه محل یا شوراحل اختلاف بدهد تا توسط کارشناس نفقه؛ میزان نفقه پسر بصورت ماهیانه تعیین و پرداخت شود.

ترک انفاق کیفری است ودر صورت عدم پرداخت میتواند دادخواست حقوقی مطرح کند و رای کیفری را نیز ضمیمه دادخواست در ستون دلایل نماید

موضوع پیگیری کیفری مربوط به ترک فعل پدر بوده و ارتباطی با تداوم نفقه ندارد . میتوانید دادخواست حقوقی مطالبه نفقه مطرح نمائید .

با سلام
محکومیت پدر ناشی از عدم پرداخت نفقه فرزند طبق ماده ۶۴۲ قانون م ا ت بوده که در سال ۱۳۹۱ این قانون نسخ صریح شده است،علی هذا مجازاتی برای عدم پرداخت نفقه فرزند متصور نیست

شکایت کیفری در خصوص نفقه فرزند صورت نخواهد گرفت

با سلام
عدم پرداخت نفقه فرزند توسط پدر باعث محکومیت کیفری نمی شود
سوال ابهام دارد