با گذشت چند سال از واریز مبلغ طلاها و اینکه بعد از عقد طلاها داده شده آیا میتوان طلاها را به همان میزان پس گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۴ #57832298

با سلام
مراسم نامزدی چند ماه بعد از عقد بوده.
طلا حدود ۱۰۰ گرم در زمان نامزدی به زوجه داده شده.
طلاها بعد از چند سال در خانه پدر زوجه به سرقت رفته و مبلغ بروز آن به حساب پدر زوجه واریز شده.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله و باید قیمت روز طلاها را به شما پس بدهند.

با سلام طبق قاعده کلی فقط هدایایی را می توان مسترد نمود که نوعا باقی ماندنی است و اصل آن باقی مانده باشد.

ماده ۱۰۳۷ قانون مدنی:
هر یک از نامزدها می‌تواند در صورت به هم خوردن وصلت منظور، هدایایی را که به طرف دیگر یا ابوین او برای وصلت منظور داده است مطالبه کند. اگر عین هدایا موجود نباشد مستحق قیمت هدایایی خواهد بود که عادتا نگاه داشته می‌شود مگر این که آن هدایا بدون تقصیر طرف دیگر تلف شده باشد.